Kalundborg

Lige udenfor Mullerup Havn kan du tage bussen til Kalundborg, som har et væld af spændende oplevelser.

Reersø

Oplev den lille halvø Reersø og et unikt velbevaret landsbymiljø. Her ligger også Reersø Kro, som er kendt for den hyggelige atmosfære og de haleløse katte, som render rundt ved kroen – og som i øvrigt er hele halvøens kendetegn.

Gerlev Legepark

Ligger mellem Slagelse og Skælskør og er et super sted for den aktive familie. Her kan I lege gamle lege som er ”indsamlet” fra hele Europa gennem de sidste 1.000 år. I højsæsonen er der legeinstruktører, der sætter gang i fælleslege.

Storebæltsbroen

Storebæltsbroen giver hurtig forbindelse til resten af Danmark, hvis I har lyst til at se fynske slotte, Legoland, Ribe Domkirke, Djurs Sommerland eller Kattegatcentret mv.

Landbrugsmuseet Fløjgården

Museet omfatter ca. 2.000 katalognumre med effekter fra hesteredskaber og håndværktøj til et gammelt køkken. Tlf. 2327 2970

Kragerup Gods

Byder på aktiviteter som en tur i trætoppene, fodbold, eller en tur i kano omgivet af voldgrave.

Slagelse

Kort afstand til den aktive handelsby Slagelse.
Slagelse huser bl.a.en af Danmarks største kaserner og hver onsdag kan I derfor opleve gardehusarerne ride gennem byen.

Birkegårdens Haver

Her kan I nyde den 10.000 kvm. store oplevelseshave med dyr og legepark.

Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg ved Hejninge er for jer, der er interesseret i vikingetiden. Der arbejdes på at få Trelleborg optaget på Unescos Verdensarvs liste. Der er Vikingefestival i uge 29.

Løve Mølle

En af landets bedst bevarede møller, hvor der sommeren igennem er hyggelige arrangementer med bl.a. hestevognskørsel og ‘arbejdende mølle’-dage.