Kast anker ved Sjællands Vestkyst

Havnens, restaurantens, hotellets, iscaféens og de kommende ferielejligheders beliggenhed er unik i forhold til tursejlads, fiskeri bade- og andre naturoplevelser.

90 pladser til lystbåde

Mullerup Havn har plads til 90 lystbåde og er udstyret med mange faciliteter. Der er bl.a. el på broerne og vandslanger ved alle pladser. Slæbested og gæstebro. Bad og toilet til havnens lejere. Flere steder på de grønne områder er der etableret grillpladser. I IsCaféen kan man mod gebyr benytte vaskemaskine og tørretumbler.

Både og udstyr

Man skal selv sørge for at bestille og betale for kran til isætning og optagning.
Brug af strøm er udelukkende beregnet til opladning af batterier og små reparationer.
Større strømforbrug afregnes mod betaling.

3 af TrygFondens redningskranse er placeret ved Mullerup Havn.

Se betingelser her

Faciliteter

Toilet
Bad
Diesel
Grillplads
Legeplads
Elektricitet
Videoovervågning
Grill- og iscafé
Autocamper
Bådudstyr
Hjertestarter
Slæbested

Havnen fik i marts 2020 ny ejer

… og lige siden har området vrimlet med håndværkere, som er ved at forskønne alle havnens udearealer. Også Badehotel Skipperkroen får et udvendigt ansigtsløft. Her giver den ”nye” farve associationer om Skagen. Så ja. Det Skagengule kommer til at dominere. Malerne sørger tillige for, at bindingsværket får en mere fremtrædende rolle.

Stier og P-områder forsynes med nye flotte lamper, kantsten og beplantning, der passer til det maritime udtryk. Der opsættes nye skilte, så det hele bliver mere overskueligt, og man dermed lettere kan finde ud af, hvor man f.eks. må parkere.