Kast anker ved Sjællands Vestkyst

Havnens, restaurantens, hotellets, strandcaféens og de kommende ferielejligheders beliggenhed er unik i forhold til tursejlads, fiskeri bade- og andre naturoplevelser.

92 pladser til lystbåde

Mullerup Havn har plads til 92 lystbåde og er udstyret med mange faciliteter. Der er bl.a. el på broerne og vandslanger ved alle pladser. Slæbested og gæstebro. Bad og toilet til havnens lejere. Flere steder på de grønne områder er der etableret grillpladser. I StrandCaféen kan man mod gebyr benytte vaskemaskine og tørretumbler.

Både og udstyr

Man skal selv sørge for at bestille og betale for kran til isætning og optagning.
Brug af strøm er udelukkende beregnet til opladning af batterier og små reparationer.
Større strømforbrug afregnes mod betaling.

3 af TrygFondens redningskranse er placeret ved Mullerup Havn.

Se betingelser her

Faciliteter

Toilet
Bad
Diesel
Grillplads
Legeplads
Elektricitet
Videoovervågning
Grill- og iscafé
Autocamper
Bådudstyr
Hjertestarter
Slæbested

Havnen fik i marts 2020 ny ejer

… og lige siden har området vrimlet med håndværkere, som har forskønnet alle havnens udearealer. Også Badehotel Skipperkroen har fået et udvendigt ansigtsløft. Her giver den ”nye” farve associationer om Skagen. Så ja. Det Skagengule er kommet til at dominere. Malerne har desuden sørget for, at bindingsværket har fået en mere fremtrædende rolle.

Stier og P-områder er forsynet med nye lamper, kantsten og beplantning, der understreger det maritime udtryk. Der opsættes nye skilte, så det hele bliver mere overskueligt, og man dermed lettere kan finde ud af, hvor man f.eks. må parkere.

Fra første spadestik

Mullerup Havns historie i tekst og billeder

De historiske billeder er venligst stillet til rådighed af Slagelse Arkiverne