Havnefoged: +45 2426 1754
  • 20.4°
  • 4.86 SW
    m/s

Lige nu sker der spændende ting ved Mullerup Havn. I første række til havet er der ved at blive gjort klar til 62 nye og skønne feriehuse, som kommer til at have både Mullerup Havn og Mullerup Strand lige ude foran døren. 

Afslapning, fritid og fødderne i vandkanten. Det er essensen for projektet, som Maycon allerede er i fuld gang med at realisere. 62 unikke ferieboliger får en enestående placering lige i vandkanten af både Mullerup Havn og en af Sjællands bedste badestrande – nemlig Mullerup Strand. Og allerede i påsken kan du få fingrene i én af de eftertragtede ferieboliger: Vi inviterer til åbent hus lørdag den 3. april 2021 på Mullerup Strandvej 19A med tidsbestilling fra klokken 11.00 til projektsalg@stadprojekt.dk. 

Maritime omgivelser og wellness-lignende rammer
Projektet er så langt, er der nu trykkes 350 betonpæle i jorden, så funderingen er parat til opførelsen af feriehusene. Allerede nu sættes ferieboligerne til salg, og i salgspavillonen vil man i påsken til åbent hus blive præsenteret for ferieboligerne og samtidig have muligheden for at foretage en reservation.

Sælges fuldt møbleret
De 62 feriehuse sælges fuldt møbleret med nøje udvalgte designermøbler, gardiner, service og med komplet udvalg af hvidevarer, som passer til livet i en feriebolig, hvor der skal være plads til at udfolde sig uanset årstid, og om man er ung, senior eller børnefamilie.
Se mere på www.mullerupstrandhuse.dk

Udlejning af ferieboligen
Da mange feriehusejere er interesseret i at maksimere fordelene ved deres investering gennem udlejning af fritidsboligen, kan køber ubesværet indlede et samarbejde med et udlejningsfirma, så køber blot kan læne sig tilbage og nyde, at der bliver sørget for alt det praktiske i forbindelse med udlejning, indlogering samt afrejse og efterfølgende kontrol.

Tilpasning er i højsæde
Den maritime stemning gør både ferie og weekendophold til noget ganske særligt. Derfor er det også vigtigt for Anders Mayland, direktør for Maycon, at den afslappede og beroligende stemning, som der i forvejen er og forventes til et feriemiljø opretholdes.